Blog

Bezbolna fotoepilacija Beograd

09/10/2020

Bezbolna fotoepilacija Beograd oslobodiće vas zauvek upornih dlačica.

Sigurni smo da ćete se složiti da dlake na telu, zaista, mogu biti frustirajuće. Problem je naročito izražen tokom leta. Upravo u tom periodu i veći broj muškaraca postavlja pitanje: “kako se rešiti upornih dlačica”. Posebno u predelu pazuha i grudi. Ne čudi što se trudimo da ih na razne načine otklonimo.

Međutim, brijanje, čupanje, pa i depiliranje ne samo da oduzima vreme, već daje kratkoročne rezultate. Čini se da samo što smo završili sa tretmanom, a već se naziru nove crne tačkice koje kvare lepotu našeg tela.

Zamislite da nikada više ne morate da čekate da vam dlake dovoljno narastu kako biste zakazali depilaciju. Zamisliste da se nikada više ne susretnete sa posekotinama od brijača ili bolnim problemom urasle dlake. Zvuči savršeno, zar ne?

Upravo sve ovo, kao i mnoge druge pogodnosti, omogućava nam bezbolna fotoepilacija Beograd.

Šta podrazumeva bezbolna fotoepilacija Beograd?

Bezbolno uklanjanje dlačica se zasniva na intenzivnoj pulsnoj svetlosti (Intense Pulsed Light). U pitanju je posebna tehnologija koja emituje svetlost visokog intenziteta u veoma kratkom vremenskom periodu, tj. nekoliko milisekundi. Ona nije ujednačene talasne dužine, već obuhvata širok spektar zračenja – od 300 do 1200 nm. Na taj način omogućeno je da svetlost dopre do različitih dubina kako bi efikasno eliminisala različite tipove dlaka – počev od najsvetlijih do najtamnijih, kao i od najtanjih to najdebljih.

Bezbolna fotoepilacija Beograd

Svetlost ciljano deluje na dlaku, a melanin u dlaci upija svetlost. Time se odigrava selektivna fototermoliza. Odnosno, svetlosna energija se pretvara u toplotnu, koja uništava folikul dlake. Onemogućen je njen dalji rast.

Bezbolna fotoepilacija Beograd – Šta trebate da znate?

Zahvaljujući disperzivnoj svetlosti fotoepilacija je, zaista, bezbolna procedura. Tome doprinose i najsavremeniji No+Vello aparati. Oni su opremljeni sistemom za hlađenje, koji minimalizuje osećaj toplote. Može se vršiti i fotoepilacija prepona i pazuha, bez ikakvih rizika od kontraindikacija.

Ujedno, omogućeno je tretiranje veće površine. Verovali ili ne, samo jedan implus razara na stotine folikula. Tako da je čitav proces znatno brži od drugih tretmana.

Bezbolna fotoepilacija Beograd je potpuno bezbedna metoda. Aparat se kalibriše prema svakom klijentu, njegovom problemu, stepenu maljavosti i vrsti dlake. To znači da ona spada u individualne metode otklanjanja dlačica. Dodatnu sigurnost pruža i pregled stručne osobe pre početka tretmana.

Da li fotoepilacija može da reši određene probleme sa kožom?

Bezbolna fotoepilacija Beograd ne samo da otklanja uporne dlačice, već čini kožu sjajnom, a ten ujednačen. Naime, IPL tehnologija pomaže u rešavanju folikulitisa i uraslih dlaka, koji su čest problem onih koji koriste brijače, depil kreme i vosak.

Bezbolna fotoepilacija Beograd

Bol koja prati tradicionalne metode otklanjanja dlačica biće daleka prošlost ukoliko se odlučite za bezbolnu fotoepilaciju u centru lepote No+Vello.