Blog

Najbolja kozmetika za čišćenje lica

07/02/2020

Čišćenje lica je veoma važan deo svakodnevne nege i mora se uvrstiti u dnevnu rutinu. Čišćenje lica treba da se obavlja barem dva puta dnevno. Ujutru – kako bi se neutralisao višak masnoće izlučene tokom noći, a uveče – radi uklanjanja nečistoća. Najbolja kozmetika za čišćenje lica jeste ona koja najviše prija vašem tipu kože.

Nije lako pronaći odgovarajući preparat, jer ako se u njemu nalazi i samo jedan sastojak koji vašoj koži ne prija, može da izazove negativan efekat. Neophodno je isprobati više kozmetičkih proizvoda, a kada pronađete onaj koji vam odgovara, ne ispuštajte ga. Upravo takva sredstva za čišćenje lica možete da pronađete u No+Vello liniji kozmetičkih proizvoda za čišćenje lica.

Najbolja kozmetika za čišćenje lica – Zašto je važno čistiti lice?

Koža je neprestano izložena stresu tokom dana. To je samo jedan od razloga zašto nezi kože treba da se posveti dodatna pažnja.

Koža lica nije pokrivena odećom kao ostatak tela. To stvara mogućnost da svi negativni spoljašnji uticaji ostave trag na njoj. Neprestana izloženost UV zračenju, ali i suvom ili vlažnom vazduhu veoma loše utiču na kožu.

Suv vazduh u prostoriji koja se greje izuzetno isušuje kožu lica i stvara prve bore. Dim cigarete je, takođe, jedan od najčešćih uzroka nečiste kože. Vazduh, generalno, izuzetno je zagađen i, iako se ne vide, sve te štetne čestice završavaju upravo na vašem licu.

Koža, da bi se samo-zaštitila od loših faktora iz okoline, stvara sebum. Reč je o vlažnoj barijeri od masne supstance. Sebum je veoma koristan za kožu, ali ukoliko ga neko vreme ne uklonite, on se meša sa prašinom, nečistoćama, šminkom, znojem i slično.

Najbolja kozmetika za čišćenje lica

Upravo to može da napravi blokadu u porama i da uzrokuje pojavu akni, fleka na koži, iritaciju, i slično. To je jedan od razloga zašto koža ne izgleda zdravo.

Najbolja kozmetika za čišćenje lica u Beogradu

U centru lepote No+Vello možete da pronađete najbolju kozmetiku za čišćenje lica. Svi naši preparati se baziraju na prirodnim sastojcima i lekovitim biljkama.

Gel za čišćenje lica idealan je za sve tipove kože, naročito za osetljivu. Aktivne supstance koje se nalaze u No+Vello gelu za čišćenje su zob, mimoza i aloe vera. Oni kožu hidriraju, hrane, čiste, obnavljaju i regenerišu. Može se koristiti ujutru i uveče nanošenjem na vlažnu kožu i blagim trljanjem. Ispira se mlakom vodom.

Liposomalna No+Vello voda za čišćenje lica je revolucionarni preparat koji neguje kožu. Liposomalna inkapsulacija je najnovija i najsavremenija revolucionarna tehnika distribucije hranljivih sastojaka do ćelija u organizmu.

No+Vello liposomalna voda je veoma moćno sredstvo za skidanje šminke koje će preporoditi vaše lice. Idealna je za sve tipove kože, pa i za osetljivu. Ono ne samo da veoma efikasno skida šminku, već i umiruje, obnavlja, dubinski čisti i hidrira. Koži daje preko potrebne supstance za održavanje ravnoteže, poput masnih kiselina i aktivnih supstanci. Nemoguće je ne primetiti pozitivne efekte koje ostavlja na koži.

No+Vello gel za čišćenje lica i protiv nesavršenosti dubinski čisti problematičnu kožu, otklanja i neutrališe masnoću i čisti pore. Korišćenjem ovog proizvoda postiže se mat efekat kože lica. Ovaj proizvod sadrži kamilicu, mimozu i aloe veru, sastojke koji umiruju, čiste, obnavljaju, regenerišu, hrane i hidriraju.

Najbolja kozmetika za čišćenje lica

Osnovna svojstva gela protiv nesavršenosti jesu da reguliše lučenje sebuma zahvaljujući salicilnoj kiselini i to što ima antieptičko delovanje.

Centar lepote No+Vello

No+Vello je centar lepote u Beogradu koji, osim što nudi sjajne preparate za čišćenje lica, regeneraciju, revitalizaciju i učvršćivanje, može da vam ponudi i kozmetiku za hidrataciju i protiv nesavršenosti. Osim toga, naša glavna usluga jesu fotoepilacija i fotopodmlađivanje. U toj proceduri koristimo IPL tehnologiju, odnosno metodu pulsirajućeg svetla koja je izuzetno efikasna.

Nega lepote koju praktikujemo bazira se na španskoj franšizi koja je izuzetno popularna u svetu. Veoma smo posvećeni nezi kože, kako lica, tako i tela.

Kontaktirajte nas još danas i zakažite svoj termin relaksacije i ulepšavanja u centru lepote No+Vello.

3 Comments
  1. […] opremljenost po najvišim standardima i vrhunski preparati za negu kože, ono su što preporučuje Nomasvello širom […]

  2. […] usporiti. Tajna je, pre svega, u redovnoj nezi i izboru pravih preparata. Međutim, čak i kada je čišćenje lica svakodnevno, a hidratacija i regeneracija kože besprekorni, za očuvanje mladalačkog izgleda […]

  3. […] Čišćenje lica je prvi korak u nezi kože. Samim tim i prevencija od iritacije tokom nošenja maske. Stručnjaci savetuju da osim redovnog čišćenja, dva puta dnevno, lice očistite svaki put kad skinete masku. Na taj način otklonićete višak masnoće i nagomilanu nečistoću tokom dana. Zatim nanesite hidratantnu kremu kako biste sprečili isušivanje kože. […]

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.