O nama

No+Vello: Najmoderniji centar lepote u Beogradu

Centar lepote No+vello je prvi salon koji koristi sve benefite IPL tehnologije.

Mnogi danas traže beauty centar koji im može ponuditi efikasne tretmane za trajno uklanjanje dlačica pulsirajućim svetlom i naprednom tehnologijom koja je i efikasna i ekonomična.

U većini slučajeva, međutim, ljudi su prisiljeni da biraju između dve opcije: da se zadovolje lošijim uslugama ili da odluče da potroše bogatstvo.

Zahvaljujući sjajnoj usluzi No+Vello estetskih eksperata više ne morate da plaćate skupe tretmane!

Novello
Novello

Konačno možete da se opustite, prepustite i uživate, jer ćete biti u najboljim rukama stručnjaka koji trajno uklanjaju dlačica koristeći pulsirajuće svetlo po cenama koje nikada nisu viđene na tržištu.

Upravo zahvaljujući sjajnoj usluzi i cenama, danas smo postali broj jedan u svetu po tretmanima za negu kože i rešavanja problema neželjenih dlačica.

Našim klijentima želimo da naglasimo da centar lepote No+Vello prati pravila o higijeni i kvalitetu od strane povezanih centara, koji deluju u režimu kontrole franšize.

Upravo iz tog razloga, pozivamo sve naše klijente da nam pošalju komentare ili mišljenja koja nam mogu pomoći da poboljšamo ponuđene usluge. U No+Vello centrima negujemo samo kvalitet i lepotu naših klijenata.

Za bilo kakav komentar ili sugestiju, ne ustručavajte se da nas kontaktirate putem mejla korisnickiservis@nomasvello.rs.

Centar lepote No+Vello – Revolucija u lepoti i trajnom uklanjanju neželjenih dlačica

Nastali smo 2007. godine u Španiji sa revolucionarnom idejom na umu – da pomognemo u tome da istaknete lepotu brigom i negom o koži. Na taj način nastala je naša revolucionarna jedinstvena cena od 30 eura po zoni tretiranja, zahvaljujući kojoj sesija trajnog uklanjanja dlačica pulsirajućim svetlom po prvi put postaje svima dostupan.

Neprestano radimo na povećanju ponude usluga. Takođe, nudimo najbolje cene na tržištu, ali i najbolje rezultate. Stvorili smo posebno odeljenje za istraživanje i razvoj koje neprekidno radi na istraživanju najinovativnijih tehnologija u oblasti napredne estetike.

Zahvaljujući našem timu profesionalaca nudimo zaista jedinstven odnos kvaliteta i cene na tržištu.

Novello